SIAP...banglo baru bakal diserahkan kepada Apek tidak lama lagi.

KOTA BHARU: Banglo hadiah kerajaan Kelantan kepada Khairul Fahmi Che Mat sebagai penghargaan kerana membantu Malaysia menjuarai Piala AFF Suzuki tahun lalu sudah siap, namun ia belum diserahkan kepada penjaga gol skuad bola sepak kebangsaan itu kerana belum menemui masa sesuai.

Timbalan Pengerusi Jawatankuasa Pembangunan Insan Belia, Sukan Dan NGO Negeri, Abdul Latiff Ab Rahman berkata, mengikut perancangan banglo itu akan diserahkan Menteri Besar, Datuk Nik Abdul Aziz Nik Mat kepada Khairul Fahmi atau lebih mesra dengan panggilan Apek.

Menurutnya, sehingga kini majlis penyerahan rasmi banglo itu masih tertangguh berikutan Menteri Besar masih mempunyai urusan yang tidak dapat dielakkan manakala Khairul Fahmi pula sibuk menjalani latihan.

“Kita (kerajaan negeri) akan menyerahkan rumah banglo itu kepada Khairul Fahmi seperti yang dijanjikan kerana rumah terbabit sudah siap sepenuhnya, malah majlis ringkas akan diadakan sempena penyerahan itu.

“Bagaimanapun, disebabkan kedua-dua pihak masih sibuk dengan urusan masing-masing, kita tangguhkan penyerahan rumah berkenaan sehingga tiba waktu sesuai. Namun kita akan berusaha mempercepatkan proses penyerahan banglo itu,” katanya.

Sumber


Nếu server nào không xem được, hãy thử xem ở server khác.

Nên chọn trình duyệt Chrome, Cốc Cốc để xem tốt hơn!

Firefox: Thường giới hạn 1 số nguồn, nên sẻ tự chuyển sang link khác! Nếu không được hãy đổi trình duyệt

Hệ thống tự chuyển sang server khác nếu đã chuyển hết các link.

Nếu tất cả server đều không xem được, vui lòng gửi bình luận ở bên ChatBox hoặc Email.

Các bạn đang xem truyền hình trực tuyến, kênh online tại TvMienPhi.Biz - Trang Xem Tivi online tốt nhất, ổn định nhất, hỗ trợ nhiều SERVER đáp ứng được lượng người xem lớn. Xem Sukan:Banglo APEK Tunggu Masa Untuk Diserahkan.. - Tivi Online Sukan:Banglo APEK Tunggu Masa Untuk Diserahkan.. - Xem Sukan:Banglo APEK Tunggu Masa Untuk Diserahkan.. Chất Lượng Cao.

0 Response to "Sukan:Banglo APEK Tunggu Masa Untuk Diserahkan.."

Post a Comment

Video Blog For Latest Video,Movie,Trailer,Funny,News

Powered by Blogger.

Who Come


free counters

Mari kongsikan

Anda mempunyai Video kelakar, seram, cool,pelik, cinta dan lain-lain yang menarik?. Mari kongsikan kepada kami dan pembaca yang lain!. Hantarkan karya anda kepada kami.
Klik Disini

Come On Guys

Video Pilihan SukeTUBE

Recent Movie


Recent Trailer Videos

Alexa


Suscribe RSS

Followers

Nhận xét mới